Szolgáltatások

Éttermünk szívesen vállalja különböző rendezvények lebonyolítását.

 

 • ESKÜVŐ
  Ha maximum 60-80 fős esküvőre készülsz, de nem tudod, mi lenne a legmegfelelőbb helyszín, milyen ételek lennének a legmegfelelőbbek a Nagy Napra és a dekorációra sincs ötleted, akkor a legjobb helyen jársz! Segítünk kiválasztani a megfelelő menüt és Éttermünket is a legvarázslatosabb hangulatba hozzük, hogy ezen a fontos napon, mindenki jól érezze magát. Kérj ajánlatot ide kattintva!
 • BARÁTI ÖSSZEJÖVETEL
  Ha baráti társaságoddal szeretnél egy jót beszélgetni, vacsorázni vagy akár egy igazán jó zártkörű bulit tartan, Éttermünk szívesen áll rendelkezésedre! Személyre szabott ajánlatot ide kattintva kérhetsz!

   
 • CSALÁDI RENDEZVÉNY
  Ha családoddal, baráti társaságoddal egy színvonalas születésnapot, családi ünnepet, ballagást szeretnél lebonyolítani, mi segítünk! Tanácsot adunk az eseményhez illő ételek kiválasztásához, valamint éttermünket a megfelelő alkalomhoz igazítjuk, hogy jó kedv senkinél ne maradjon el! Kérj ajánlatot itt!
 • CÉGES BULI
  Ha céged dolgozói számára szeretnél egy színvonalas bulit, év végi levezetőt tartani vagy akár üzleti partnereidnek egy konferenciát, megbeszélést egy kellemes vacsora vagy ital mellett, akkor a legjobb helyen jársz! Kérj ajánlatot ide kattintva!