Esküvő

Hamarosan esküvőd lesz, de még nincs meg a megfelelő helyszín a lakodalomhoz? A legjobb helyen jársz!
Éttermünket esküvőd alkalmából varázslatos hangulatba hozzuk, segítünk a megfelelő dekoráció és kiegészítők kiválasztásában, valamint a kivitelezést is vállaljuk. Amennyiben tanácstalan vagy a menüajánlattal kapcsolatban, szívesen adunk tanácsot és segítünk a legmegfelelőbb ételek kiválasztásában. Képzeld el Nagy Napodat és mi megvalósítjuk!

A legfontosabb lépések a helyszínt illetően:
 • Ülésrend kialakítása
  Az ifjú párnak általában komoly fejtörést okoz az ülésrend kialakítása. Sajnos ennek kitalálásában nem tudunk részt venni, viszont egy asztaltérkép hasznos lehet, így ezzel próbálunk meg segíteni! Asztaltérképünket letöltheti itt!
  Kapacitásunk a létszámot illetően:

 • A megfelelő dekorációk kiválasztása
  Az étterem díszítésénél fontos, hogy az asztal és a székek is megfelelően legyenek feldíszítve. Fontos tudni, hogy az ifjú pár milyen hangulatban képzeli el a Nagy Naopot, melyik az a színvilág, ami a legközelebb áll a házasodni készülőkhöz, illetve a ruhához és egyéb kiegészítőkhöz.
  A megfelelő díszítés kiválasztásában és kivitelezésében kérje designerünk segítségét ide kattintva!

  Természetesen lehetőség van a terem saját kezű feldíszítésére is, azonban aki nem akar erre értékes időt pazarolni, valamint szeretné, ha kreatív és igazán hangulatos lenne a díszítés is, mindenképp javasoljuk dekoratőrünk felkeresését.

 • A menü kiválasztása
  Fontos, hogy a lakodalomban olyan ételek kerüljenek az asztalra, amit a násznép többsége szívesen fogyaszt. Figyelembe kell venni, ha vannak olyan vendégek, akiknek speciális ételek elkészítése szükséges; gondolunk itt pl.: a laktózérzékenyekre, cukorbetegekre, ételallergiásokra...stb. A menü kiválasztásában és egyedi ajánlatk összeállításában kérje szakemberünk segítségét ide kattintva!

 • Zenekar/Tánc
  El kell dönteni, hogy akar e a násznép zenekart, illetve, hogy a zenekar hány fős lesz, mert ehhez mérten kell a termet átalakítani a lakodalom idejére. A tánctér kialakítása is fontos a zenekar előtti részen, de távolabb az asztaloktól, hogy egy kellemes beszélgetést a legkevésbé zavarjon a zene.