Céges rendezvény

Kollégáidnak, partnereidnek szerveznél egy céges rendezvényt? Konferenciát esetleg termékbemutatót tartanál?! Éttermünket és szolgáltatásainkat igényeidhez mérten alakítjuk, hogy minden partnered és kollégád elégedetten távozzon a rendezvényről.

 

A legfontosabb kérdések a fenti összejövetellel kapcsolatban:
 • Zárt körű rendezvény - asztal foglalás
  A rendezvény idejére az egész éttermet szeretnéd kibérelni és teljesen zártkörű összejövetelt tartani vagy elég, ha csak a létszámnak megfelelő asztalmennyiséget tartunk fenn számotokra, esetleg kicsit elkülönítjük azt, az étterem egyik részében?!
 • Menü/Iszogatás
  Fontos kérdés, hogy csak egy könnyebb svédasztalos, csipegetős bemutatóra/céges bulira szeretnéd invitálni kollégáidat vagy üzleti partnereidet vagy egy igazán jó több fogásos étkezést is terveztek?! Lehetőség van előre meghatározott menü vagy svédasztalos kínálat (sültek, köret, desszert) kialakítására is. A megfelelő ételekkel kapcsolatos igényit minden esetben szakemberünkkel egyeztesse. Ide kattintva megteheti.
 • Dekoráció
  Szeretnétek e az alkalomra valamilyen díszítést, dekorációt akár az étterembe akár a lefoglalt asztalokra. Konferenciát vagy bemutatót tart és szükséges bizonyos termékek bemutatására alkalmas hely fenntartása is?!
  Amennyiben ilyen jellegű igényeitek vannak és azt szakemberre bíznátok, vegyétek fel a kapcsolatot designerünkkel itt!
 • Zene
  Szeretnétek e a rendezvényre valamilyen zenei szolgáltatást?! Ezt minden esetben a vendégeknek kell intézni, sajnos éttermünk ezt nem vállalja, viszont a helyiséget ennek megfelőlen alakítjuk!