Családi összejövetel

Összejönne a család egy jeles alkalom megünneplésére, mint pl. egy ballagás? Szeretnél egy olyan szülinapi megemlékezést tartani, ahol végre nem neked kell a szülinapi menü elkészítésével és a helyszín utáni takarítással foglalkozni? Éttermünk kiváló helyszínt kínál a hasonló alkalmakra, ahol személyzetünk igyekszik a lehető legnagyobb mértékben kiszolgálni vendégeink igényeit.
 
A legfontosabb kérdések a fenti összejövetellel kapcsolatban:
 • Zárt körű rendezvény - asztal foglalás
  A rendezvény idejére az egész éttermet szeretnéd kibérelni és teljesen zártkörű összejövetelt tartani vagy elég, ha csak a létszámnak megfelelő asztalmennyiséget tartunk fenn számotokra, esetleg kicsit elkülönítjük azt, az étterem egyik részében?!
 • Menü/Iszogatás
  Fontos kérdés, hogy csak egy családi iszogatás keretein belüli beszélgetésre, sütizésre szeretnéd összehívni a családot vagy enni is szeretnétek egy jót?! Lehetőség van előre meghatározott menü vagy svédasztalos kínálat kialakítására is. Menüvel kapcsolatos igényit minden esetben szakemberünkkel egyeztesse. Ide kattintva megteheti.
 • Dekoráció
  Szeretnétek e az alkalomra valamilyen díszítést, dekorációt akár az étterembe akár a lefoglalt asztalokra?!
  Amennyiben ilyen jellegű igényeitek vannak és azt szakemberre bíznátok, vegyétek fel a kapcsolatot designerünkkel itt!
 • Zene
  Szeretnétek e a rendezvényre valamilyen zenei szolgáltatást?! Ezt minden esetben a vendégeknek kell intézni, sajnos éttermünk ezt nem vállalja, viszont a helyiséget ennek megfelőlen alakítjuk!